Again stuff and „Noua si scurta viata a lui Bree Tanner”

Hi again. Stiu ca nu am mai scris ceva de mult, dar am niste perioade in care ma domina lenea. Nu e bine, dar e adevarat.

Am terminat acum doua saptamani cartea pe care mi-a imprumutat-o colega-mea, „Noua si scurta viata a lui Bree Tanner” de Stephenie Meyer, autoarea Sagai Amurg. Cartea e defapt o nuvela, o poveste din eclipsa dupa cum scrie si pe coperta. Este vorba de unul din cei mai tineri vampiri adusi de Riley pentru armata Victoriei.  Este si o poveste de dragoste dintre Bree, care are aproape 16 ani umani si Diego de 18. Dupa cum toti cei care au vazut si/sau citit Eclipsa, Bree este distrusa pana la urma, la fel ca si Diego, numai ca el inaintea ei de catre Victoria. Voi stiati ca cei trei (cred) Volturi care apar in Eclipsa incepand cu Jane stiau ce planuia Victoria si i-au lasat cale libera ca sa-i distruga pe cei din familia Cullen?! Cititi cartulia, e micuta si draguta; o recomand.

Sa va spun ce am mai facut de cand nu ne-am mai „auzit”. Hm, pai bineinteles ca m-am mai uitat la filme, am citit, am iesit de o gramada de ori cu fosti si viitori colegi, am fost pe la buni.

  • mi-am reactivat twitterul ca sa dau follow la cateva vedete gen Lady Gaga, Nick Jonas, Leo Dicaprio. Nu-l folosesc pentru altceva, ma enerveaza limita de spatiu, dar cred ca asta e si ideea twitterului.
  • vreau sa renunt la hi5 pentru ca toti cocalarii au acum profil pe el. facebookul inca nu e asa de contaminat.
  • vreau sa inceapa scoala!! pentru ca sunt mereu in bani cand e scoala si acum sunt falita, pentru ca am inceput sa ma plictisesc groaznic si pentru ca totusi, cele mai amuzante lucruri se intampla la scoala.
  • ma bucur foarte mult ca a venit toamna, ploile, mi-era dor de niste haine mai groase xD
  • m-am plictisit de mobilul meu si am revenit la cel vechi, mi-era foarte dor de el
  • ce penibila e melodia „I wouldn’t change a thing” din Camp Rock 2 in romana! Fara logica: ,,ca-n apa si foc, langa tine am loc si nu pot ca sa ma supar chiar deloc.”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s